Administrator de restaurant
Crosta
№14908156, 3 декабря 2024
Город:
Кишинев
Образование:
Университет, институт
Опыт работы:
От 2 лет
Зарплата:
От 15 000 До 25 000 MDL
График:
Полный день
Crosta Kitchen & Bakery invită în echipa sa Administrator de restaurnat, responsabil de gestionarea eficientă a cafenelei și a personalului angajat.
Atribuțiile funcționale de bază:
Planifică, organizează și supraveghează activitatea restaurantului;
Organizează rațional munca personalului din restaurant și zonele de joc;
Asigură evidența documentară a proceselor;
Verifică disponibilitatea resurselor necesare și efectuează cereri către managerul de aprovizionare;
Monitorizează respectarea regulilor de igienă și cerințele sanitare;
Controlează calitatea deservirii clienților;
Contribuie la profitabilitatea restaurantului și optimizarea costurilor;
Promovează imaginea pozitivă a restaurantului;
Efectuează audituri lunare;
Organizează inventarierea materialelor.
Pentru realizarea cu succes a atribuțiilor este necesar:
Să ai cunoștințe de bază despre management în domeniul HoReCa și business administrare;
Să poți realiza tranzacții cu numerar;
Să poți duce evidența și auditul materialelor;
Să înțelegi și să aplici principiile și metodele de gestionare a stocurilor;
Să cunoști și să aplici tehnicilor de vânzare;
Să poți planifica și monitoriza munca personalului din subordine;
Să poți implementa standarde de aranjare a mesei și deservire a oaspeților;
Să cunoști și să aplici reguli de protocol și etichetă.
Pentru noi este important:
Studii superioare (de preferință în domeniul alimentației publice);
Experiență într-o poziție managerială într-un restaurant;
Cel puțin 2 ani experiență în muncă;
Abilități excelente de comunicare;
Vorbirea fluentă în limba română și rusă;
Capacitatea de a stabili priorități și obiective.
Oferim:
Muncă stabilă într-o echipă tânără și prietenoasă;
Oportunități de creștere și dezvoltare profesională;
Instruire profesională;
Prânzuri și cine delicioase din contul companiei;
Condiții de lucru confortabile;
Dezvoltarea dinamică a companiei.
E-mail:
seriozha.pushkash@mail.ru
Atribuțiile funcționale de bază:
Planifică, organizează și supraveghează activitatea restaurantului;
Organizează rațional munca personalului din restaurant și zonele de joc;
Asigură evidența documentară a proceselor;
Verifică disponibilitatea resurselor necesare și efectuează cereri către managerul de aprovizionare;
Monitorizează respectarea regulilor de igienă și cerințele sanitare;
Controlează calitatea deservirii clienților;
Contribuie la profitabilitatea restaurantului și optimizarea costurilor;
Promovează imaginea pozitivă a restaurantului;
Efectuează audituri lunare;
Organizează inventarierea materialelor.
Pentru realizarea cu succes a atribuțiilor este necesar:
Să ai cunoștințe de bază despre management în domeniul HoReCa și business administrare;
Să poți realiza tranzacții cu numerar;
Să poți duce evidența și auditul materialelor;
Să înțelegi și să aplici principiile și metodele de gestionare a stocurilor;
Să cunoști și să aplici tehnicilor de vânzare;
Să poți planifica și monitoriza munca personalului din subordine;
Să poți implementa standarde de aranjare a mesei și deservire a oaspeților;
Să cunoști și să aplici reguli de protocol și etichetă.
Pentru noi este important:
Studii superioare (de preferință în domeniul alimentației publice);
Experiență într-o poziție managerială într-un restaurant;
Cel puțin 2 ani experiență în muncă;
Abilități excelente de comunicare;
Vorbirea fluentă în limba română și rusă;
Capacitatea de a stabili priorități și obiective.
Oferim:
Muncă stabilă într-o echipă tânără și prietenoasă;
Oportunități de creștere și dezvoltare profesională;
Instruire profesională;
Prânzuri și cine delicioase din contul companiei;
Condiții de lucru confortabile;
Dezvoltarea dinamică a companiei.
E-mail:
seriozha.pushkash@mail.ru
E-mail:
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть
Твое резюме успешно отправлено 🥳